0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Medicamento

Biografie Medicamento

Medicamento free-style percussion is in 1994 opgericht.
Bindende factor is de grote liefde voor de rijke Afro-Braziliaanse muziekcultuur van de Samba, de Marcha, de Maracatú en de Sambareggae.
Daaraan zijn invloeden uit reggaemuziek en Westerse invloeden zoals trance, hiphop, funk en drum & bass toegevoegd.

De bandleden bespelen slagwerkinstrumenten van zeer uiteenlopend formaat en karakter.
Dit resulteert in een swingend geluid dat tot de verbeelding spreekt.
Dat blijkt sinds het eerste optreden in 1995.
Sindsdien is Medicamento niet meer weg te denken van de Nederlandse podia en het bedrijfsleven.

Dansbare Klanken

De dansbare klanken werden eerst vastgelegd op twee mini-cd’s.
Na talloze optredens, op diverse podia in binnenland en buitenland, en tijdens bedrijfsfeesten, presenteerde Medicamento eind 1999 de CD-Album “Medicamento”.
In 2003 heeft Medicamento een live-CD uitgebracht, “Live in Coburg (DL) 2002″.

Zuid-Amerikaanse ritmes en Braziliaanse klanken.
Maar ook sambareggae, hiphop en drum & bass.
Geen andere groep is zo goed in staat om deze stijlen bij elkaar te voegen als Medicamento.
De in Tilburg gevormde slagwerkgroep bestaat sinds 1994.
Met als doel het publiek op te zwepen met dansbare Percussion Grooves.

Spectaculair

Een optreden van Medicamento is zonder overdrijven spectaculair. De slagwerkers trakteren het publiek op energieke, dansbare percussie. Danseres Mylgia van Uytrecht zweept het publiek nog verder op. Dat blijkt onder andere bij optredens op Festival Mundial, 4-daagse in Nijmegen en op ontelbare bedrijfsevenementen. In zalen is Medicamento een graag gezien gezelschap. In onder andere Paradiso Amsterdam, NUL 13 Tilburg en AHOY Rotterdam trad de slagwerkgroep op voor een enthousiast publiek.

Medicamento is inzetbaar als te gekke en superswingende openings- en/of finaleact. Ook is Medicamento uitstekend geschikt om uw gasten te mobiliseren van de ene naar de andere zaal, of bij inzet ter gelegenheid van een productpresentatie. Zuid-Amerikaanse ritmes en Braziliaanse klanken. Maar ook sambareggae, Hiphop en Drum & Bass. Geen andere groep is zo goed in staat om deze stijlen bij elkaar te voegen als Medicamento. De in Tilburg gevormde slagwerkgroep bestaat sinds 1994. Met als doel het publiek op te zwepen met dansbare Percussion Grooves.

Op dit moment is Medicamento in een nieuwe ontwikkeling geraakt. De band is in de trend van zuiver en dansbare percussie performance gericht op shows van korte- en middenlengte zowel voor het bedrijfsleven als voor openbare podia.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Medicamento boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie