0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The New First

Biografie The New First

Bandleider John Philippo, wie ooit oprichter van de befaamde First Showband was waarmee hij als begeleidingsband en als solo-act een ijzersterke reputatie opbouwde. Talloze artiesten zoals René Froger, André Hazes, Marco Borsato, Gerard Joling en Frans Bauer lieten zich begeleiden door deze band.

Nieuw hoofdstuk

Maar John maakt nu een nieuw hoofdstuk in zijn toch al imposante muzikale carriëre.
Namelijk The New First! Deze band is een mix van jeugdig elan, gedegen vakmanschap en rijke ervaring én brengt alles live, 100%.
Dus geen voorgeprogrammeerde tapes, geen vooraf gemaakte videoclips en geen vastgestelde sets. Elke noot die je hoort is echt.

De band bestaat uit:

Maarten de Groot (Ervaren musici), ooit oprichter van de befaamde showband Beethoven, vijf extreem getalenteerde jonge muzikanten plus natuurlijk de bandleider John Philippo.

UPDATE: Back to where it all started. Deze top band is weer terug op het oude nest en heet weet First Showband.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The New First boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties