0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
First Showband

Biografie First Showband

Terug van nooit weggeweest! Één van de beste allround coverbands die ons land rijk is, de First Showband!

Allround coverband boeken of inhuren

Jarenlang wist deze spraakmakende live band alle podia te bezetten, van de kop van Noord Holland tot Maastricht en het buitenland. Festivals, personeelsfeesten, tentfeesten, bruiloften en classy awarduitreikingen…

Livemuziek voor het scherpste gage

Na een korte pauze is de band nu weer terug van weggeweest. Energieker dan ooit en in een bezetting om van te smullen, met twee zangeressen en vijf muzikale routiniers die hun vak verstaan.

De unieke en energieke live-begeleiding van nationale- en internationale artiesten is ook nu weer speerpunt. En Overal waar de First Showband verschijnt gaat het dak eraf.

top band boeken of inhuren

Vrijwel alle artiesten in Nederland hebben opgetreden met de First Showband. Redenen: super quality of sound, heerlijke energie op het podium en de band speelt altijd in dienst van de artiest en het publiek.

allround repertoire

Dat de First Showband tevens avondvullend zorgt voor vuurwerk, is een understatement.
In 3 sets van 45 minuten reist de band op verzoek moeiteloos van rustig Club First repertoire tot de bekende dansbare Hits van nu en van Soul/Disco tot Nederlandstalig en stevige Rock.

De First showband boeken voor scherp gage

De First Showband is fullservice, zowel richting publiek, opdrachtgever als ook richting de artiest(en). Founder en bandleider John Philippo neemt daarbij alle muzikale coördinatie voor zijn rekening, inclusief het schrijven van arrangementen.

band boeken bij burolivemuziek

Keywords van de First Showband zijn: allround en 100% live – show – live artiestenbegeleiding – 7 personen – 2 zangeressen – diverse thematische sets/blocks – avondvullend – inclusief ca. 15m2 LEDwall – geluid tot 1000 pax. – extra special effects op aanvraag – First DJ op aanvraag.

U wilt een band? – U krijgt een band…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je First Showband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties