0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
First Showband

Biografie First Showband

Terug van nooit weggeweest! Één van de beste allround coverbands die ons land rijk is, de First Showband!

Allround coverband boeken of inhuren

Jarenlang wist deze spraakmakende live band alle podia te bezetten, van de kop van Noord Holland tot Maastricht en het buitenland. Festivals, personeelsfeesten, tentfeesten, bruiloften en classy awarduitreikingen…

Livemuziek voor het scherpste gage

Na een korte pauze is de band nu weer terug van weggeweest. Energieker dan ooit en in een bezetting om van te smullen, met twee zangeressen en vijf muzikale routiniers die hun vak verstaan.

De unieke en energieke live-begeleiding van nationale- en internationale artiesten is ook nu weer speerpunt. En Overal waar de First Showband verschijnt gaat het dak eraf.

top band boeken of inhuren

Vrijwel alle artiesten in Nederland hebben opgetreden met de First Showband. Redenen: super quality of sound, heerlijke energie op het podium en de band speelt altijd in dienst van de artiest en het publiek.

allround repertoire

Dat de First Showband tevens avondvullend zorgt voor vuurwerk, is een understatement.
In 3 sets van 45 minuten reist de band op verzoek moeiteloos van rustig Club First repertoire tot de bekende dansbare Hits van nu en van Soul/Disco tot Nederlandstalig en stevige Rock.

De First showband boeken voor scherp gage

De First Showband is fullservice, zowel richting publiek, opdrachtgever als ook richting de artiest(en). Founder en bandleider John Philippo neemt daarbij alle muzikale coördinatie voor zijn rekening, inclusief het schrijven van arrangementen.

band boeken bij burolivemuziek

Keywords van de First Showband zijn: allround en 100% live – show – live artiestenbegeleiding – 7 personen – 2 zangeressen – diverse thematische sets/blocks – avondvullend – inclusief ca. 15m2 LEDwall – geluid tot 1000 pax. – extra special effects op aanvraag – First DJ op aanvraag.

U wilt een band? – U krijgt een band…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je First Showband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie