0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
SoularVibe & the Galaxy Horns

Biografie SoularVibe & the Galaxy Horns

SoularVibe & the Galaxy Horns is een crazy te gekke funky vibes band die garant staat voor funky vibes and jazzy feelings en een soulful jasje.

soul jazz en funk band boeken of inhuren

Kleurrijke melodieën en swingende ritmes worden​ ​samengesmolten in een heerlijke set van live muziek. Daarbij gebruik makende van bekende en minder bekende covers, variërend van funk, jazz, soul.

coverbands boek je simpel online

Fraaie vertolkingen van nummers van o.a. Justin Timberlake, Earth Wind & Fire, Incognito, Tower of Power, Chaka Kahn, Stevie Wonder en meer.
Onze uitgebreide bandbezetting inclusief blazerssectie brengt eventueel een DJ mee, die live meespeelt en in de pauze een DJ set kan neerzetten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SoularVibe & the Galaxy Horns boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties