0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Heavy Hoempa

Biografie Heavy Hoempa

7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!  Dat is Heavy Hoempa!

Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal.
Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC.

Rockband boeken of inhuren

Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op een metalfestival, maar ook op elk straattheater en zelfs jazzfestival.
Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Band met stevig repertoire

Voor de echt zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11 en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot, System of a Down, Judas Priest en Pantera!

Heavy Hoempa boeken voor scherp gage

De heren hebben inmiddels een indrukwekkende staat van dienst en zo warmden ze het publiek op van o.a. Volbeat in de Ziggo en voor Guns ’n Roses in het Goffertpark. Maar ook op appelpop, Festyland en Paaspop.

Bekende rockband

Tussendoor veroorzaakte zij ook nog een internet hype: 5 miljoen views in 1 weekend met hun vertolking van The Ace of Spades van Motörhead.

hit op youtube

De ideale support act voor elke band, voor de opening van je hardrock café of gitarenwinkel, als surprise act op je motortreffen of personeelsfeest, voor straattheater, op het buurtfeest of festival dat je moet organiseren, als … Kortom: Heavy Hoempa!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Heavy Hoempa boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties