0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
3Cover

Biografie 3Cover

Ontdek het verhaal achter 3Cover, de coverband die synoniem staat voor drie geweldige sets gevuld met de beste covers van de jaren 70 tot nu. Lees meer over hun muzikale reis en waarom 3Cover dé keuze is voor een feestavond of bruiloft.

Muzikaal Feest van Jaren 70 tot Nu

3Cover is niet zomaar een coverband; het is een muzikaal spektakel dat garant staat voor onvergetelijke momenten. Met herkenbare rode schoenen betreden ze het podium en nodigen ze iedereen uit om mee te feesten. Of het nu voor 10 of 1000 personen is, 3Cover gaat altijd voor 100 procent feest! Ontdek waarom deze band geschikt is voor elk evenement, groot of klein.

Diverse Hits, Uitgebreid Repertoire

Van Bruno Mars en David Bowie tot Anouk en Tina Turner, 3Cover speelt de hits die het publiek willen horen. Hun repertoire omvat een breed scala aan artiesten, van Melissa Etheridge en Muse tot Metallica, Anastacia, Bon Jovi, Queen, Santana, Toto, en zelfs Rammstein. Met een uitgebreid feestrepertoire is 3Cover de perfecte keuze voor jouw feestavond of bruiloft.

Terug naar het Begin

In 1987 speelden Oscar, Henrie en Harold samen in de bekende formatie Citylight, waarmee ze elk weekend ergens in Nederland op de planken stonden. Na een periode van ieder zijn eigen weg in de muziek, kwam in 2017 het idee om samen weer een band te beginnen. In 2023 voegde zangeres Mireille zich bij de formatie en was 3Cover compleet.

3 Geweldige Sets, Eén Feesttent

3Cover brengt met drie geweldige sets een feesttent tot leven. Hun ervaring, samenspel en passie voor muziek maken elke optreden uniek. Put on your red shoes and dance with 3Cover! Boek deze energieke band bij Burolivemuziek.nl en maak van jouw evenement een muzikaal festijn dat nog lang in herinnering blijft.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je 3Cover boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie