0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Zit ‘R Dik In

Biografie Zit ‘R Dik In

Een verjaardag, bruiloft, jubileum, festival of gewoon zin in een feestje om het leven te vieren? De 6-koppige coverband ‘Zit ‘R Dik In’ bezorgt jou gegarandeerd een avond vol gezelligheid. De band speelt medleys, nederpop, rocknummers en happy hardcore! Je kunt ze al gezien hebben op Scoutpop en CityFest.

Coverband boeken of inhuren?

De coverband, afkomstig uit Veldhoven, bestaat uit een groep vrienden: Gijs (zanger), Johan (toetsenist), Niek  (gitarist), Kevin (drummer), Rik (bassist) en Bart (gitarist). Ze hebben een eigen repetitieruimte achter de leukste kroeg van Zeelst, waar ze onder het genot van een pilsje hun shows voorbereiden.

feestband boeken

Samen zorgen zij ervoor dat het dak eraf gaat. ‘Lekkere nummers spelen en het publiek nog harder laten feesten’ is het motto van Kevin, de drummer van de band.

Zit R Dik in boeken voor scherpste gage

Of je nu de neiging hebt om te headbangen op AC/DC of mee te zingen met de vrolijke noten van BZB, Zit ‘R Dik In heeft voor ieder wat wils. Deze band biedt een opwindende muzikale reis, beladen met energie en passie, die je feest tot een onvergetelijk evenement maakt.

Deze band laat je zien dat het niet uitmaakt hoe dik je in de muziek zit, zolang je er maar vol passie voor gaat. Met hun onweerstaanbare energie, brengen ze een ongeëvenaarde sfeer naar elk evenement.

boek een coverband

Dus bereid je voor op een wilde rit met Zit ‘R Dik In en maak je klaar om je feest naar ongekende hoogten te tillen! Neem gerust contact op voor meer informatie!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zit ‘R Dik In boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie