0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Thomas Martens Quartet

Biografie Thomas Martens Quartet

Is een veelzijdige Gitarist.

Gitarist/componist Thomas Martens begon met gitaar spelen op 8 jarige leeftijd en werd beïnvloed door de blues en rockplaten van zijn vader.

Een mix van jazz en rock

Thomas Martens Quartet boek je voordelig bij burolivemuziek.nlMet zijn eerste band nam hij een album op en dit was de eerste stap naar veel spelen en schrijven.

Thomas studeerde jazzgitaar aan het Brabants conservatorium en speelt in verschillende bands en projecten waarmee hij optredens heeft in binnen en buitenland.

Hij heeft gespeeld op festivals zoals Lowlands, Musicmeeting, Jazz in Duketown en maakte in 2010 deel uit van de band van rockzangeres Anneke van Giersbergen.

funk en electronica

Momenteel heeft hij zijn eigen jazz trio en is oprichter van de band CUBE X, een experimentele band die jazz combineert met rock, funk en electronica.
Ook is hij gitarist van de band Wildcard en doet een theatertour met De gebroeders Fretz door heel Nederland.

Thomas Martens – elektrische & akoestische gitaar
Volker Winck – tenor saxofoon
Sven Happel – contrabas
Onno Witte – drums

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Thomas Martens Quartet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties