0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
DivaH and The Mama’s Boys

Biografie DivaH and The Mama’s Boys

Divah weet haar publiek te overtuigen, soms ontroerend, soms boos, maar altijd met bezieling.
Ze neemt je mee over de pieken en door de dalen van het leven, en zingt over liefde en lust, leven en dood. Ze wordt ondersteund door The Mama’s boys, vier ervaren muzikanten, die niet gebonden zijn aan één stijl. Rock, blues, funk en symfo vormen de basis voor het eigen werk van de band.

This DIVAH can sing the blues, and her boys can play Rock ’n Roll.

Stevige eigenwijze songs

DivaH and The Mama’s Boys voordelig boeken bij burolivemuziek.nlDe stijl van de band ligt ergens tussen Skunk Anansie, Queen, Beth Hart, Journey en Mother’s Finest.
Spelplezier, muzikaal vakmanschap en eigenwijze songs, daar draait het om bij Divah & the Mama’s Boys.Bassist Jos van Es, gitarist Jan Brosens en toetsenist Pascal Schardijn speelden al jaren samen in een bluesrock-coverband.
Ze besluiten medio 2012 eigen nummers te gaan schrijven en Thea sluit zich aan bij de groep. Als laatste komt drummer Eric van Roest erbij. Divah & the Mama’s Boys is compleet.

Bandleden DivaH and The Mama’s Boys

Thea van Duren – zang
Jos van Es – bas
Jan Brosens – gitaar
Pascal Schardijn – toetsen, zang
Eric van Roest – drums

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DivaH and The Mama’s Boys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties