0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
DivaH and The Mama’s Boys

Biografie DivaH and The Mama’s Boys

Divah weet haar publiek te overtuigen, soms ontroerend, soms boos, maar altijd met bezieling.
Ze neemt je mee over de pieken en door de dalen van het leven, en zingt over liefde en lust, leven en dood. Ze wordt ondersteund door The Mama’s boys, vier ervaren muzikanten, die niet gebonden zijn aan één stijl. Rock, blues, funk en symfo vormen de basis voor het eigen werk van de band.

This DIVAH can sing the blues, and her boys can play Rock ’n Roll.

Stevige eigenwijze songs

DivaH and The Mama’s Boys voordelig boeken bij burolivemuziek.nlDe stijl van de band ligt ergens tussen Skunk Anansie, Queen, Beth Hart, Journey en Mother’s Finest.
Spelplezier, muzikaal vakmanschap en eigenwijze songs, daar draait het om bij Divah & the Mama’s Boys.Bassist Jos van Es, gitarist Jan Brosens en toetsenist Pascal Schardijn speelden al jaren samen in een bluesrock-coverband.
Ze besluiten medio 2012 eigen nummers te gaan schrijven en Thea sluit zich aan bij de groep. Als laatste komt drummer Eric van Roest erbij. Divah & the Mama’s Boys is compleet.

Bandleden DivaH and The Mama’s Boys

Thea van Duren – zang
Jos van Es – bas
Jan Brosens – gitaar
Pascal Schardijn – toetsen, zang
Eric van Roest – drums

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je DivaH and The Mama’s Boys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie