0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
A Polaroid View

Biografie A Polaroid View

Drie jongens en een meisje verhuizen in 2010 naar Amsterdam met een missie: de allerbeste band van de Benelux formeren.

Voorzichtig boetseren ze hun band tot een veelzijdig viertal: A Polaroid View.
Dansbare gitaarloopjes worden gecombineerd met opgewekte toetsen, en wie een concert bezoekt neuriet nog dagen de pakkende deuntjes van het viertal. Geen wonder dat hun muziek al snel wordt opgepikt. Door hun zeer energieke shows en originele samenzang verwerven ze een goede reputatie in de Nederlandse muziekscene.

Winnaar Clash of the Titans

De bandwedstrijden waar ze aan meedoen, o.a. Clash of The Titans, winnen ze. Met het prijzengeld nemen ze een EP op en voordat de bandleden er erg in hebben toeren ze door West-Europa met The Naked And Famous.

Terug in Nederland is A Polaroid View met twintig shows in achttien steden één van de meest geboekte bands in de Popronde.
Dit blijft niet onopgemerkt, en 3FM verkiest ze als Serious Talent. Als ze daarna op Noorderslag spelen blijft er eigenlijk maar één vraag hangen: waar blijft het album? Producer Huub Reijnders (Bløf, Valerius) wordt in de arm genomen en de band tekent bij boekingskantoor Agents After All en publisher The Missing Sync.

3FM Serious Talent

Een jaar volgt waarin ze veelvuldig worden gedraaid op 3FM. De tweede single Taste It is maandenlang te zien in iedere Burger King op Nederlandse bodem. Tussen de gastoptredens door – bij De Wereld Draait Door, bij Giel Beelen – schaven ze aan hun debuutalbum. 

Die eerste plaat is nu klaar. ‘Darling’ wordt op 18 januari gereleased in poptempel Paradiso te Amsterdam.

A Polaroid View bestaat uit:

Tom MeijerGitaar & Zang
Nana Effah-BekoeBasgitaar & Zang
Seppl KretzToetsen & Zang
Joeri de WildeDrums

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je A Polaroid View boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie