0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The New Habit

Biografie The New Habit

“We are your New Habit: get used to it!”

Met deze slogan, niet voor niks ook de titel van hun debuutalbum, introduceerde trio The New Habit (Sittard/Nijmegen) zichzelf in 2013 aan het Nederlandse publiek met hun mengelmoes van swingende New Orleans grooves, vuige bluesrock en dansbare funk.

De band:

Mark Courage (zang/bas), Martijn Soeterbroek (drums) en Martijn van Leipsig (gitaar) spelen sinds 2011 samen in deze bezetting, maar hun vriendschap en muzikale samenwerking omspannen al reeds 20 jaar.

De kracht van Het Liedje

Met 50 optredens op de teller, staat de band inmiddels bekend om hun energie en spontaniteit. Interactie met het publiek is een belangrijk onderdeel van de show en de drie rasmuzikanten nemen volop ruimte voor improvisatie. De kracht van Het Liedje wordt daarbij echter nooit uit het oog verloren.

Debuutalbum

In juni 2013 werd debuutalbum Get Used To It! uitgebracht via Summer Kimono Records. De plaat telt 11 eigen nummers en werd geproduceerd door Antoine Pütz (21 Eyes of Ruby, Quramitry). Bij single ‘Chicken’ werd een opvallende ‘one-shot’-video gemaakt. 2014 belooft ook weer een druk jaar te worden. Een aardige rij shows staat reeds geboekt en bovendien staan zowel de release van een nieuwe single/videoclip als EP-opnames gepland

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The New Habit boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties