0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Motorband

Biografie De Motorband

De Motorband zingt alleen nummers over motoren en spelen alleen op gelegenheden die met motoren van doen hebben.
Opgericht in 2000 en is een Gelegenheidsformatie, opgericht door Hendrik Jan Lovink, Gijs Jolink en Bennie Jolink.

Passie voor motoren

De passie van de bandleden voor motoren is zo groot dat de nummers van deze unieke gelegenheidsformatie uitsluitend over motoren gaan. De drie-mans-band is een gelegenheidsformatie en treedt drie of vier keer per jaar op bij speciale gelegenheden zoals de Zwarte Cross of het Achterhoekse Klasse Gala.

Gitaarsolo’s en ronkende motoren

Tijdens optredens worden steevast een koppel motoren op het podium gesleept die de motorband een geweldige sound geven. De gitaarsolo’s worden aangevuld met solo’s van 2-takten, viercilinders en natuurlijk 4-takten. Een prachtige combinatie!

(boeren)rockband boeken

Het enthousiasme van de bandleden is zo groot dat ze, na een onderbreking van jaren, weer zijn begonnen met crossen. De ambities op crossgebied zijn beperkt, want er wordt alleen maar gereden voor de lol, maar het enthousiasme is er niet minder om!

edit: de motorband is gestopt met optreden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Motorband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties