0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hik

Biografie Hik

Hik is de nieuwe (boeren)rock feestband formatie uit de Achterhoek. De 5 mannen uit Hummelo city hebben de afgelopen jaren al menig feestavond in café, zaal, tent en privéfeest op de kop gezet.

Band boeken of inhuren

De band is een echte rock-, feestband. Van herkenbare rock tot sfeervolle Nederlandse feestmuziek. Maar de mannen draaien voor de herkenbare dialect nummers zoals Oerend Hard of nummers van Bökkers ook hun hand niet om.

Boek een (boeren)rockband

Naast de standaard instrumenten als drum, bas- en slaggitaar, zorgt de accordeon voor de melodielijnen en vrolijkheid. Daarnaast staat interactie en gezelligheid centraal.

Hik boeken voor scherpste gage

Sinds 1999 spelen de 5 vrienden al op menig feest en de mannen zijn nog lang niet klaar. Naast covers hebben de mannen in 2018 ook een eigen nr uitgebracht; ‘Loat ow lekker goan’.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hik boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties