0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Yellow Pants

Biografie Yellow Pants

Sinds 2010 raast Yellow Pants door met name het Brabantse land om daar de feesten een flinke dosis energie mee te geven. De 6 mannen én 1 frontlady zorgen voor hossende en feestende menigte.

Coverband boeken of inhuren

Met een mix van gouwe ouwe klassiekers, medleys en meezingers krijgt de band iedereen mee. Een zeer gevarieerde setlist zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer kunnen. En springen zal er zeker gedaan worden.

Boek een band

Van Tina Turner naar de ouwe rockers van AC/DC en van meezingen van Marco Borsato naar André Hazes. Het kan alle kanten opgaan en dat zal het ook gaan.

Yellow Pants boeken voor scherpste gage

7 jonge muzikale honden op het podium die een feestje maken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Yellow Pants boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties