0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Djeff

Biografie DJEFF!

Met twee frontmensen (zanger en zangeres) wordt er een show opgevoerd die men niet snel zal vergeten! Bekende covers in verschillende muziekstijlen komen in sneltreinvaart langs, zoals actuele hits, 80’s, 90’s, dance-classics, Nederlandstalig, pop/rock en Nederpop.

Gevarieerd repertoire

Het gevarieerde repertoire is geschikt voor élk feest, voor jong en oud, besloten en openbaar. De kleding wordt uiteraard aangepast aan de avond en is altijd stijlvol. Daarom speelt DJEFF tot volle tevredenheid in discotheken, feesttenten, kermissen en café’s, en op thema-, personeelsfeesten en bruiloften.

band voor bruiloften

Bekende covers in verschillende muziekstijlen zoals soul, disco, dance, Nederpop en actuele Top40-hits, komen voorbij. DJEFF speelt bovendien in op het publiek en laat ze uit hun dak gaan! Door DJEFF te boeken haalt u muziek én entertainment in huis, kortom: een fantastische avond!
Het gevarieerde repertoire is geschikt voor elk feest, voor jong en oud. Van Stevie Wonder tot Anouk, van Michael Jackson tot Jeroen van der Boom en van Katy Perry tot Usher, niets is DJEFF te gek! DJEFF heeft gespeeld in discotheken en feesttenten en op thema-, personeelsfeesten en bruiloften.

Allround coverband boeken

DJEFF is tevens in de XL-bezetting te boeken inclusief een 2 of 3-persoons blazersectie! Totaal staan er dan maar liefst 9 personen op het podium DJEFF speelt muziek zoals het hoort!

coverband voor scherpste gage

DJEFF laat oude en nieuwe hits horen en is een hippe band alla 2014, maar kan ook artiesten begeleiden! De ervaren muzikanten van DJEFF hebben met verschillende bekende Nederlandse artiesten gewerkt ,of zelfs begeleid. zoals Blöf, Ilse de Lange, Albert West, Wolter Kroes, Anita Meijer, Marco Borsato, Hind en Jim, Maud Mulder, Ron Link, Antje Monteiro, Lois Lane, Lee Towers en vele anderen!

200% livemuziek

In 2004 was DJEFF de vaste begeleidingband van Maud Mulder (bekend van Idols 2)
Naast Djeff kunt u ook een te gekke DJ boeken waar dan ook een uitgebreide licht show bij geboekt kan worden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Djeff boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties