0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
New Leaf

Biografie New Leaf

De band bestaat uit 5 muzikale talenten waaronder zangeres Jolanda , die haar mannetje staat tussen deze heren,
Ze laat zien en horen wat ze in huis heeft en kan ook goed overweg met de akoestische gitaar.

Allround coverband boeken

Het repertoire is zeer breed en bestaat uit o.a. Dance-classics, Nederlandstalige pop, latin, rock, country en actuele hits.
Alles wordt gespeeld zoals het hoort, swingend en smaakvol, nooit te hard maar altijd hard genoeg.

Band of artiest boeken of inhuren

Interactie met publiek is heel belangrijk. Het is dan ook… u vraagt wij spelen!!! New Leaf is als geen andere band in staat om het uw gasten naar de zin te maken, een lege dansvloer komt nauwelijks voor!

Allround herkenbaar repertoire

Deze professionele en enthousiaste groep voelt goed aan wat er nodig is om van uw feest een succes te maken, ze zijn dan ook erg flexibel!
De 4 heren en dame laten op het podium zien dat ze plezier hebben in hun werk en geven altijd 100%

New Leaf boeken voor scherpste gage

New Leaf is een flexibele, professionele en enthousiaste groep muzikanten die perfect aanvoelt wat er nodig is om uw feest in elke kroeg, zaal of feesttent tot een groot succes te maken!Ze draaien hun handen niet om voor o.a. dance classics, Nederlandstalige pop, latin, rock, country en actuele hits!

Andere coverbands zijn o.a.

HIKE
Remixx

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je New Leaf boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties