0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Holland Showband

Biografie Holland Showband

Een volmaakte showband klinkt subliem, oogt stijlvol, ervaart sensationeel en getuigt van een ongekende professionele klasse. De Holland Showband voldoet aan al deze eisen en staat voor sfeer, feest en glamour op elk evenement.

Alles in 1!

De Holland Showband is de vaste begeleiding band van Frans Bauer, maar is daarnaast ook een eersteklas coverband. Hierdoor zijn de mogelijkheden divers en oneindig. De uitstraling en het repertoire zal worden afgestemd op de gewenste sfeer van uw feest.

100% Kwaliteit

De Holland Showband bestaat uit een zestal zeer getalenteerde, jonge muzikanten. Zij voelen zich thuis op elk evenement en de spontaniteit spat van het podium vanaf de eerste klanken. Stuk voor stuk zijn het professioneel ingestelde muzikanten; enthousiast, perfectionistisch en met oog voor detail.

De Holland Showband boek je tegen de scherpste prijs

Altijd maakt de Holland Showband er op een perfect passende manier één groot feest van!

Gerelateerde bands op Burolivemuziek.nl

Fl!ppen
Millstreet
Stoot!
La Stampa
Booming Piano’s

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Holland Showband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties