0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Basement

Biografie Basement

Basement is een gepassioneerde groep muzikanten die van elk feest een onvergetelijke ervaring maken! Met een veelzijdig repertoire dat alles omvat, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste popsongs en zelfs de meest foute nummers, beloven ze een muzikale reis die het publiek in vuur en vlam zet. Het belangrijkste binnen de band is het plezier, dat doorklinkt vanaf de allereerste noot tot de laatste uithaal.

Basement boeken of inhuren?

Het repertoire van deze toffe band is doordrenkt met variatie en vuur. Van de bekende klassiekers tot hedendaagse hits, de band beheerst het allemaal en brengt elk nummer als een muzikaal meesterwerk tot leven. Het podium is hun speelplaats, en het plezier dat ze beleven aan het maken van muziek is voelbaar in elke performance. Basement staat garant voor 100% energie, waarbij het dak er gegarandeerd afgaat!

Band voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Als je op zoek bent naar een act die niet alleen muzikale kwaliteit biedt, maar ook een ongekende feestbeleving creëert, dan is deze band de ideale keuze. Met een onuitputtelijke bron van enthousiasme en een repertoire dat de diversiteit van het muzikale spectrum omarmt, weet Basement elk publiek te betoveren. Boek Basement voordelig bij Burolivemuziek.nl voor een avond vol energie, plezier en muzikale hoogtepunten! Neem gerust contact met ons op!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Basement boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie