0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
SHE!

Biografie SHE

SHE! is de nieuwste livesensatie van Nederland.  Zoals de naam al doet vermoeden zitten er alleen vrouwen in deze band! Zij brengen jou in een ongekend tempo de lekkerste hitjes, guilty pleasures en opgerockte classics in een energieke en strakke liveshow.

Wees voorbereid om uit je sokken geblazen te worden. De muzikale medleys en mashups vliegen je om je oren terwijl je luistert en kijkt naar een energieke show. SHE! komt met een gelikte lichtshow en special effects voor een onvergetelijke live ervaring!

SHE! boeken

Deze dames zijn klaar om iedereen alle hoeken van de feesttent te laten zien. Want dat is hun missie!
Geen tent? Geen probleem! Ook met zalen, pleinen en festivals vinden deze dames de hoeken wel! Een livesensatie op topniveau die eens gezien moet hebben! Noemen we SHE! een coverband? Noemen we het een livesensatie? Noemen we het een feestband?
Wat maakt het uit? SHE! is HERE!

SHE! boeken tegen de scherpste prijs

Je boekt SHE! of een andere spectaculaire (cover)band voor het scherpste gage bij Burolivemuziek.
Een coverband is altijd een goed idee wanneer je een band zoekt voor een event waarbij je het iedereen naar de zin wilt maken.
Zeker de dames van SHE! zetten hun beste beentje voor om jouw publiek een onvergetelijke avond te bezorgen!

Vijf meiden, één missie; keer op keer de tent op z’n kop!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je SHE! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie