0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Cosy Rockers

Biografie The Cosy Rockers

Een echte classic band die authentieke rock& roll en instrumentale muziek speelt uit de fifties  & sixties.  De grote juke box hits uit die tijd komen allemaal terug in het repertoire van The Cosy Rockers.

jaren 50 en 60 coverband

De band is opgericht in 2015 en bestaat uit zanger Ron Bruijn, leadguitar Jan van Gaalen,  rhythmguitar  Rob Schalke , bassguitar Paul Fiolet, keys Arnout Rietveld en drums Frans Schmit.

The Cosy Rockers  boek je voor scherpste gage

Een band waarvan de critici zeggen; “wervelend en bruisend, zeer muzikaal en maakten er een waar feestje van. We werden meegevoerd naar de tijd toen geluk nog heel gewoon was en dit op de fantastische klanken van de Fender Stratocaster”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Cosy Rockers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties