0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Grytz & Grize

Biografie Grytz & Grize

Grytz & Grize, ofwel jonge blom Grytsje Melchers en oude rot Douwe van der Werff (ooit nog met Piter Wilkens in Okke Hel, een van de eerste Friestalige popgroepen), zijn al sinds 2010 actief.

artiesten boek je simpel online

Ze maakten een paar cd’s met eigen, Friestalige werk, maar op feesten en partijen doen ze net zo lief een greep in de rijkgevulde mand met Engelstalige popklassiekers. Van de jaren zestig tot en met nu.

pop en rock duo boeken of inhuren

Een optreden van Grytz & Grize is energiek, interactief en veelzijdig. In de rijkgevulde muzikale mand zitten liedjes van Engelstalige pop- en rockklassiekers en van de hits uit de jaren 60 tot nu.

Friese artiesten boek je bij Burolivemuziek

Grytz en Grize voordelig boeken bij Burolivemuziek.nlU wilt een Friestalige liedje horen? Ook geen probleem want in een ver verleden hebben ze nog eens een paar Friese albums geproduceerd.

Een optreden is ook altijd erg interactief en bedoelt om het publiek bij het optreden te betrekken. Er staat een groot rad op het podium met daarop 80 liedjes uit een roemrucht verleden.

Grytz & Grize boeken voor het scherpste gage

Het rad stopt op een liedje en dit nummer word gespeeld. Van Tina Turner tot Amy Winehouse en van Adele tot Elvis Presley. Het repertoire wordt altijd aangepast aan de gelegenheid en het publiek, en is bovendien ook geschikt voor themafeesten.

Duo of band inhuren voor feest

Grytz & Grize is flexibel in de setting;
van een duo voor een verjaardag of receptie tot een trio met drummer of met hele band voor een dorpsfeest

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Grytz & Grize boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties