0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Coverband Phoenix
  • Info
  • Repertoire

Biografie Phoenix Coverband

Allrounder dan Phoenix Coverband ga je het niet zien! Deze 6 bandleden zijn échte rasmuzikanten en entertainen zit ze in het bloed! Een fantastisch repertoire met de meest uiteenlopende genres zorgt voor een multi inzetbaarheid van deze band. Geliefd door heel NL als dé bruiloftband en geroemd om hun muzikale feestgehalte op kermissen, tentfeesten, festivals en wat je nog meer kunt bedenken. Kleine of grote events, alles is mogelijk!

Coverband boeken of inhuren

Dé party band die op spetterende en energieke wijze nummers brengt van de jaren ’60 tot nu. Van feest, Hollands, rock, pop, top 40/100 en uiteraard de allerbeste (dance)klassiekers van de afgelopen 5 decennia. Een all-round band bestaande uit zes ervaren muzikanten waarmee Phoenix Coverand zich mag scharen onder één van NL’s top coverbands!

Boek een band

De bandleden, bestaande uit 4 heren en 2 dames, zijn grote muziekfreaks en hebben passie voor het optreden, dát zie je! Stuk voor stuk gedreven om de gasten een heerlijke dansavond te bezorgen. Laat je meevoeren op een muzikale reis van de jaren ’60 tot nu en weer terug! Ook diverse acts kunnen voor dit optreden verzorgd worden en is bij de prijs inbegrepen. Denk aan Elvis, Tina Turner of de Disco 70’s bijvoorbeeld.

Coverband Phoenix boeken voor scherpste gage

Phoenix coverband wordt geboekt met eigen licht- en geluidsshow, waardoor jullie zeker zijn van kwaliteit op jullie avond en zorgeloos kunnen genieten! Voor locaties met weinig akoestiek of waar met een limiter wordt gewerkt kan de band een aanpassing doen in het instrumentarium om zo alsnog aan de wensen en eisen te kunnen voldoen, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. De band heeft hierdoor een hoge mate van prijs/kwaliteitverhouding.

Wil je het volledige showpakket met confettishooters, sparculars, extra verlichting en meer? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte, want ook hierin is alles mogelijk.

Black Eyed Peas
Tina Turner
Elvis
Mart Hoogkamer
Flemming
Billy Joel
Anouk
Davina Michelle
Pharell
Bob Marley
Dolly Parton
De Dijk
The Scene
Foute Nineties Medley
Journey
Queen
Kings Of Leon
Doobie Brothers
Donna Summer
Queen
Bruno Mars
Liquido
AC/DC
U2
The Beatles

En vele anderen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Coverband Phoenix boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties