0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Coverband Phoenix
  • Info
  • Repertoire

Biografie Coverband Phoenix

Alllrounder dan Coverband Phoenix ga je het niet zien. De band bestaat uit 6 personen. Een fantastisch repertoire met de meest uiteenlopende genres zorgt voor een multi inzetbaarheid van deze band. Van bruiloft tot feesttent.

Coverband boeken of inhuren

Dé party band die op spetterende en energieke wijze nummers brengt van de jaren ’60 tot nu. Van Party, Hollands, rock, pop, top 40/100 en uiteraard de allerbeste (dance)klassiekers van de afgelopen 5 decennia.

Boek een band

De bandleden zijn stuk voor stuk muziekfreaks en hebben passie voor het optreden en dat zie je. Stuk voor stuk gedreven tot en met om de gasten een lekkere dansavond te bezorgen. Laat je meevoeren op een muzikale reis.

Coverband Phoenix boeken voor scherpste gage

Phoenix wordt geboekt met eigen licht- en geluidsshow, waardoor jullie zeker zijn van kwaliteit op jullie avond en zorgeloos kunnen genieten! De band heeft hierdoor een hoge mate van prijs/kwaliteitverhouding.

Black Eyed Peas
Tina Turner
Elvis
Anouk
Davina Michelle
Daft Punk
Bob Marley

Dolly Parton
De Dijk
The Scene
Foute Nineties Medley
Queen
Kings Of Leon

Doobie Brothers
Donna Summer
Queen
Bruno Mars
Liquido
AC/DC
U2
The Beatles

eva

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Coverband Phoenix boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties