0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Coverband Phoenix
  • Info
  • Repertoire

Biografie Phoenix Coverband

Allrounder dan Phoenix Coverband ga je het niet zien! Deze 6 bandleden zijn échte rasmuzikanten, mega energiek, dol enthousiast en entertainen zit ze in het bloed! Een fantastisch repertoire met de meest uiteenlopende genres zorgt voor een multi inzetbaarheid van deze band.

Phoenix is dé partyband die stáat!Phoenix Coverband boeken bij Burolivemuziek.nl

Geliefd door heel NL als dé bruiloftband,  maar wordt net zo hard geroemd om hun muzikale feestgehalte op kermissen, tentfeesten, schuurfeesten, festivals en al wat je nog meer kunt bedenken. Kleine of grote events, alles is mogelijk!

In 2022 hebben zij zalen, pleinen, festivals plat gespeeld, nog maar niet te spreken over het hoge bruiloft gehalte wat na Corona ingehaald moest worden. Daarnaast hebben zij mogen optreden voor Defensie – de Koninklijke Marine, het plein op zijn kop gezet op ‘Hardzeildag’ tijdens de Sneekweek, en stonden zij op Schagen Popweekend voor 18.000 mensen!

Laagdrempelig of op hoog niveau

Dé party band die op spetterende en energieke wijze nummers brengt van de jaren ’60 tot nu. Van feest, Hollands, rock, pop, top 40/100 en uiteraard de allerbeste (dance)klassiekers van de afgelopen 5 decennia. Een all-round band bestaande uit zes ervaren muzikanten waarmee Phoenix Coverand zich mag scharen onder één van NL’s top coverbands.

De bandleden zelf zijn niet vies van feest en gezelligheid en mengen zich dan ook graag tussen het publiek om mee te springen op de dansvloer of om mee te hobbelen in die rij van de oer-gezellige en eeuwenoude polonaise. Dit alles zorgt voor meer interactie. Of dat nou in de kroeg is, feesttent of op een elite feestje, dat maakt niet uit. Phoenix kan zich compleet aanpassen aan de wensen en de sfeer waar uw gelegenheid om vraagt.

Boek een band

De bandleden, bestaande uit 4 heren en 2 dames, zijn één en al passie voor muziek. Dat hoor je en dat zie je! Stuk voor stuk gedreven om jou en jouw gasten een heerlijke dansavond te bezorgen. Op geheel eigen en interactieve wijze nemen ze je mee op muzikale reis van de jaren ’60 tot nu en weer terug, en dat allemaal vanaf de dansvloer!
Ook diverse acts kunnen voor dit optreden verzorgd worden en is bij de prijs inbegrepen. Denk aan Elvis, Queen, Tina Turner of de Disco 70’s.

Eigen licht- en geluidsshow

Phoenix coverband wordt geboekt met eigen licht- en geluidsshow, waardoor jullie zeker zijn van kwaliteit op jullie avond, en zorgeloos kunnen genieten!
Wil je het volledige showpakket met confettishooters, sparculars, extra verlichting en meer? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte, want ook hierin is alles mogelijk.

Coverband Phoenix boeken voor scherpste gage

Voor locaties met weinig akoestiek of waar met een limiter wordt gewerkt kan de band een aanpassing doen in het instrumentarium, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. De band heeft hierdoor een hoge mate van prijs/kwaliteitverhouding.

 

Stay tuned! Nieuwe foto’s en videopromo volgen in februari en maart 2023!

Diverse Medleys, zowel NL als engelstalig.

Fout uur? Weet wat je vraagt want ze gaan losss!

Greep uit het repertoire: 
Black Eyed Peas
Tina Turner
Elvis
Mart Hoogkamer
Meatloaf
Billy Joel
Anouk
Davina Michelle
Pharell
Bob Marley
Dolly Parton
De Dijk
The Scene
Journey
Queen
Kings Of Leon
Doobie Brothers
Donna Summer
Queen
4 Non Blondes
Bryan Adams
2 Unlimited
Bruno Mars
Liquido
Gun’s ’n Roses
Van Dik Hout
Drukwerk
AC/DC
U2
The Beatles
Diverse medleys waaronder een Foute 90’s medley, Disco medley en een NL medley.

En vele anderen!

Neem contact op om een compleet repertoire overzicht te ontvangen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Coverband Phoenix boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie