0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059

Populairste tentfeest bands

Populairste tentfeest bands

De allerbeste en populairste tentfeest bands voor de gezelligste feesttenten van Nederland boek je bij Burolivemuziek.nl. Onze adviseurs helpen je graag met adviseren van de juiste band voor jouw feesttent.

Coverband boeken of inhuren

Bands voor feesttenten zijn per definitie bands die gezellige livemuziek brengen. Allround of in een bepaald genre. Hieronder vind je een aantal bands die zeer geschikt zijn voor tentfeesten. Een band voor een schuurfeest is min of meer te vergelijken met een band voor een feesttent.

Melrose                    Empire             Bandjevoordesfeer  Wir Sind Spitze  The Dirty Daddies
Melrose boeken bij Burolivemuziek.nl Empire boek je bij Burolivemuziek.nl Bandjevoordesfeer boeken bij Burolivemuziek.nl Wir Sind SPITZE Burolivemuziek.nl The Dirty Daddies voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

De juiste band voor jouw feesttent is op de eerste plaats afhankelijk van het budget. De meeste tentfeest bands kosten vanaf € 2.500,00 ex. btw/buma. Dit heeft te maken met het feit dat de meeste feesttenten allemaal meer dan gemiddeld bezoekers kunnen huisvesten. Dus een band moet een apart geluidsbedrijf meenemen die het geluid en licht verzorgt.

Boek een band voor jouw feesttent

De grotere en bekendste bands voor tentfeesten zijn echter allemaal boven de € 3.000,00. En uiteraard heb je de uitschieters van bands die daar ver boven die prijscategorie zitten. Bands zoals Dirty Daddies en Corona’s.  Vaak moet je met dit soort bands ook nog rekening houden met recettedeling.

Voor de kleinere feesttenten heeft Burolivemuziek.nl uiteraard ook de allerbeste bands én in jouw prijscategorie. Ga naar de hoofdpagina BANDS en filter daar op de categorie “coverbands” en prijs tot 2000 of 3000 euro.

Populairste tentfeest bands

In de categorie “coverbands” vind je namelijk het grootste aanbod van feesttenten bands. Maar wil je een band in de categorie “rock ’n roll“of organiseer je een groot boerenrockfestival in een feesttent dan kun je ook jouw favoriete band in desbetreffende categorie vinden.

Band boeken

Zo heeft Burolivemuziek.nl het grootste aanbod aan bands in verschillende categoriën die zeer geschikt zijn voor een mooi feest in een feesttent.
En kom je er niet uit dan kun je hier altijd nog advies vragen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?