0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Empire

Biografie Empire

Empire is een enthousiaste groep van geschoolde (conservatorium) muzikanten die allemaal zin hadden om een strakke pop/coverband neer te zetten. Inmiddels een bekende naam geworden bij het “grote” publiek en de band krijgt steevast goede recensies!

Coverband of bruiloftband boeken of inhuren

EMPIRE is een energieke zevenkoppige live band uit Overijsel met een zeer uitgebreid reportoire waarbij de meest recente hits worden afgewisseld met de klassiekers, van popsongs tot krachtige rocknummers, en natuurlijk ontbreken de betere feest-, en dansnummers niet.

Spetterende performance

Door de originele keuze van bekende muziek en een goed gevoel voor opbouw van de show weet deze topband elke avond gegarandeerd knallend af te sluiten door een spetterende performance. Hiermee is inmiddels menig dorpsfeest, festival en bruiloft op zijn kop gezet!

Empire boek je tegen de scherpste prijs

Verzekerd van een veelzijdige en knallende live-band voor elk publiek !

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Empire boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties