0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
EMPIRE

Biografie EMPIRE

Empire is een ijzersterke vijfkoppige coverband met een veelzijdig repertoire, variërend van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers en echte feestnummers. Hun optredens zijn gegarandeerd live en worden ondersteund door een spectaculaire lichtshow en talloze special effects, zoals confetti en vuureffecten. Een dijk van een coverband!

Coverband boeken bij Burolivemuziek.nl

Stel je voor: het gitaargeweld van AC/DC, de charme van Andre Hazes en de krachtige vocals van Bruno Mars en Queen, allemaal samengebracht tot één onvergetelijke muzikale ervaring. Dat is precies wat je kunt verwachten van een optreden van Empire. Ze grijpen je vast en laten je niet meer los. Als een muzikale aardbeving laten ze elke feestlocatie schudden. Bij Empire vind je energie, levendigheid, vuur en confetti. Deze coverband zet een nieuwe standaard. Een GOUDEN standaard. Mis dit niet. Zet deze band nu op je bucketlist en laat je overweldigen terwijl je een goudgele rakker in je hand hebt!

Publieksprijs Benelux

Tijdens de halve finale van ‘The Clash of the Coverbands 2018’ veroverde Empire het duizendkoppige publiek in de tot de nok toe gevulde Amsterdamse poptempel Paradiso en keerde als winnaar van de Benelux Semi-Final huiswaarts met de welverdiende publieksprijs. In de grote Benelux Final liet Empire zien waarom ze zoveel coverbands achter zich lieten tijdens de vele voorrondes, waarmee ze een verdiende derde plaats behaalden met een spectaculaire show in het Klokgebouw in Eindhoven!

Band boeken voor het scherpste gage

Een optreden van EMPIRE is een feest der herkenning. Met een afwisseling van de hits van nu en tijdloze klassiekers nodigen ze het publiek uit om mee te zingen en te feesten. Deze coverband past perfect bij elke gelegenheid, of het nu een afgeladen feesttent of een festival is. Het is een feest voor jong en oud! Mis de onvergetelijke sensatie niet!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je EMPIRE boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie