0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Black Cadillac

Biografie Black Cadillac

Deze band is helaas gestopt. Hier vind je meer rockbands, popbands en coverbands.

Black Cadillac,  het verslag van een fan: “Jong, onervaren en de maagdelijkheid der muziek zelve. Ik hoorde ‘geruis’ op de radio en ‘deuntjes’ op de tv. Tot dat ene moment dat een harmonieuze samensmelting van klanken mijn gehoorgangen vervulden. Wie of wat was dit fenomeen?!

Coverband boeken of inhuren

Recalcitrant & ruig, gecombineerd met de waanzinnige vocals van Sem en Pieter (beste vocalist van de clash of the coverbands) pakken je vanaf het eerste moment en weten je vast te houden.

Black Cadillac boek je voor scherpste gage

B.C. kreeg een dubbele betekenis. Muziek afkomstig van vóór Christus. Als een schone lei waar voor het eerst op geschreven wordt. Het diepe zwart van de lei komt samen met het heldere wit van het krijt. Verleden wordt herdacht, het heden wordt verheven.

De toekomst wordt gebracht en door Black Cadillac geschreven!”

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Black Cadillac boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties