0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Diss Nie Okay

Biografie Diss Nie Okay

(UPDATE:) Deze band neemt geen nieuwe boekingen meer aan en stopt per 1 januari 2019

De band begint in september 2011 als grap op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Onder de naam Dissney Okay bewerken en spelen zes jongens tijdens de introductieweek drie nummers uit bekende Disneyfilms.

Festivalband boeken of inhuren

De band besluit verder te gaan en gaat naast Disneynummers ook nummers van andere artiesten spelen, onder de naam Diss Nie Okay.

Wat de band onderscheidt van veel andere coverbands is dat nummers niet één op één gekopieerd worden, elk nummer is duidelijk herkenbaar als een Diss Nie Okay versie.
Beetje met een rauw randje.

#areyoureadyfordiss?

“DNO is niet gelikt, zij likken!” Met een “in your face” live-show, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden, zijn ze een welkome afwisseling in het coverbandcircuit en aan je ontbijttafel de volgende ochtend.

Diss Nie Okay boeken voor scherp gage

De jongens van Diss Nie Okay zijn het studentenstempel reeds ontgroeit en speelden inmiddels op toonaangevende feesten als Mega Piraten Festijn in Joure, TT Assen, Groningsch Peil, als headliner op KanaalPOP in Zuidhorn, FARMfest en op INKOM, een introductieweek voor studenten aan de universiteit van Maastricht.

Band boeken of inhuren

In 2017 komt Diss Nie Okay met een compleet nieuwe show én een nieuwe leadzanger. De samenzang en arrangementen zijn direct herkenbaar als signature DNO elementen terwijl het publiek steevast kapot kan gaan op de herkenbare aspecten van de muziek.

allround herkenbaar repertoire

De geloofwaardigheid van de jongens als muzikanten staat hoog in het vaandel dus alle glitterpakjes, Aussies en andere verkleedartikelen worden thuisgelaten om de tent keer op keer op eigen kracht omver te blazen.

** 2 bandleden spelen ook als duo in The Given Horse

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Diss Nie Okay boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties