0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
JWP band

Biografie JWP band

Vijf door de wol geverfde muzikanten met louter de beste muziek uit de jaren ’70. Band rond de zanger Jeen Waterlander. Een fervent zanger.

Na jaren een allround coverband te zijn geweest zijn hebben de mannen van de JWP band er bewust voor gekozen om alleen covers van de beste nummers uit de jaren ’70 te spelen.

muziek uit de jaren ’70

In de jaren ’70 ontstonden onder andere de disco, herkenbare mee-zing rocksongs, nederpop evergreens en andere tijdloze hoogtepunten en al deze genres komen zoveel mogelijk voor in het JWP ‘a seventies collection’ repertoire.

coverband boeken voor scherpe prijs

Het publiek verbaast zich vaak over het feit dat het toch wel heel veel nummers herkent en zelfs herontdekt en vraagt regelmatig; “hoe doen jullie dat toch? “.

De oplossing ligt waarschijnlijk dieper dan de heren van JWP zelf denken. Het antwoord moeten zij daarom ook schuldig blijven! We hebben het hier over de gelukkig steeds bekender wordende “JWP SAUS”.  De saus is vermaak/dansen/meezingen/muzikaal geweld en bovenal lol in het kwadraat.

70’s muziek is helemaal hot

Dat levert heerlijke pop/rock/disco nummers op dat bij een optreden van JWP altijd weer tot diverse hoogtepunten leidt.
Getuige de reacties van de vele mensen die JWP live aan het werk hebben gezien is de doelgroep breder dan breed.

overal inzetbaar

Van kroeg tot feesttent van bruiloft tot bedrijfsfeest en van indoor tot outdoor JWP staat zijn muzikale mannetjes.

Muzikaal genieten met deze top band die louter hits uit de jaren ’70 speelt.

Jeen is ook als solo zanger te boeken. Hier vind je meer informatie

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je JWP band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties