0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
ROBINSON

Biografie ROBINSON

Met de allround coverband ROBINSON beleef je een échte avond uit met dans, spektakel en heel veel “uit je dak” momenten. Het is dé coverband die je meeneemt op een muzikale ontdekkingstocht.

Coverband boeken of inhuren

De band zorgt voor de lekkerste klanken uit de 80’s tot nu. En op de reis pakt de band uiteraard ook de beste dance classics, soul- en discohits en swingendste top 40 nummers mee. Het word een avond om nooit meer te vergeten.

Een avond bestaat uit dansen en feesten en zit vol met energie, enthousiasme en interactie. Een avond die garant staat voor dansen springen en swingen. En meezingen gaat vanzelf.

ROBINSON boeken

De band word gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar wat hun publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan. Een avontuurlijke expeditie die de band samen met het publiek maakt.

Boek een coverband voor scherpste gages

De 6 top energieke muzikanten hebben maar 1 doel en dat is wanneer iedereen geniet van de muziek en lekker los gaat op de dansvloer. De volle energie voor een nieuwe ontdekkingstocht krijg je er gratis bij.

Band boeken

Een muzikaal knallende show maar ook voor de eye candy zorgt een flitsende lichtshow. Visueel een hoogstandje met een 5×2 LED wall en een mooie lichtshow met de allernieuwste techniek.

Boek ROBINSON

Songteksten, clips en visuele effecten volgen mekaar in rap tempo op en zorgt ervoor dat het publiek zowel hoorbaar als visueel getriggerd word om mee te doen met de show.
En wát voor show…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ROBINSON boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties