0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
ROBINSON

Biografie ROBINSON

Deze band is helaas gestopt. Vind hier meer toffe coverbands zoals Beethoven, Recipe, Session.

Met de allround coverband ROBINSON beleef je een échte avond uit met dans, spektakel en heel veel “uit je dak” momenten. Het is dé coverband die je meeneemt op een muzikale ontdekkingstocht.

Coverband boeken of inhuren

De band zorgt voor de lekkerste klanken uit de 80’s tot nu. En op de reis pakt de band uiteraard ook de beste dance classics, soul- en discohits en swingendste top 40 nummers mee. Het word een avond om nooit meer te vergeten.

Een avond bestaat uit dansen en feesten en zit vol met energie, enthousiasme en interactie. Een avond die garant staat voor dansen springen en swingen. En meezingen gaat vanzelf.

ROBINSON boeken

De band word gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar wat hun publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan. Een avontuurlijke expeditie die de band samen met het publiek maakt.

Boek een coverband voor scherpste gages

De 6 top energieke muzikanten hebben maar 1 doel en dat is wanneer iedereen geniet van de muziek en lekker los gaat op de dansvloer. De volle energie voor een nieuwe ontdekkingstocht krijg je er gratis bij.

Band boeken

Een muzikaal knallende show maar ook voor de eye candy zorgt een flitsende lichtshow. Visueel een hoogstandje met een 5×2 LED wall en een mooie lichtshow met de allernieuwste techniek.

Boek ROBINSON

Songteksten, clips en visuele effecten volgen mekaar in rap tempo op en zorgt ervoor dat het publiek zowel hoorbaar als visueel getriggerd word om mee te doen met de show.
En wát voor show…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ROBINSON boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie