0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Beethoven

Biografie Beethoven

Beethoven, opgericht in 1998, is al jaren de topformatie van Nederland en daarbuiten. Een ongeevenaarde totaalervaring van muziek en show, met een geweldige volledig witte podiumopstelling die je bij geen andere coverband zult vinden!

Spectaculaire show

Enorme LED Wall, LED trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een fantastische muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek!

Allround coverband boeken tegen scherpste prijs

Beethoven behoort al bijna 20 jaar tot de absolute top van de Nederlandse coverbands. De band maakt gebruik van de allernieuwste technieken op muzikaal, technisch en visueel gebied en zet daardoor steeds weer een verrassende show neer.

Band naar hoger level

De werkwijze van Beethoven is uniek in Nederland en ver daarbuiten. Standaard bij de show is het gebruik van een fantastische Ledwall (in formaat aan te passen aan de locatie) en uitgebreide lichtshow.

De sfeer van een feest weten ze feilloos in te schatten onderwijl natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Uitgebreid repertoire

Met het repertoire willen ze een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer van het feest.  Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste songs uit de charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance.

Special effects tijdens optreden Beethoven

Bekend zijn we om onze unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s incl. laser en andere special FX! Bovendien beschikt Beethoven over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend.

Bij elke feesttent, discotheek en elk dorpsfeest en festival spelen we gegarandeerd het dak eraf en we rusten niet totdat we de energie die we met zijn zevenen de zaal inslingeren, dubbel terugkrijgen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Beethoven boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties