0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Frerik en de Swetsers

Biografie Frerik en de Swetsers

2016 maakte NL kennis met Frerik de Swetser, een Friese troubadour die snel meer bekendheid kreeg en zeker door zijn hit “Iederien wurdt bekend behalve ik”, die overal in Friesland luidkeels werd meegezongen op menig feest.

Bekende bands boeken of inhuren

Nu heeft Frerik zijn eigen band en heeft hiermee al een live optreden verzorgd voor Omrop Fryslân.  Frerik was als troubadour al heel populair maar nu met de band heeft zijn optreden nog meer body gekregen.

Bands boeken voor scherpste gage

Frerik en de Swetsers spelen eigenlijk hetzelfde als Frerik solo maar dan met meer power. Het bereik van de liedjes ligt ook heel breed zodat er van rock tot pop en van de Nederlandse klassiekers gespeeld kan worden.

Frerik en de Swetsers boeken of inhuren

Perfect voor tent- of schuurfeest en sfeermaker in ieder café.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Frerik en de Swetsers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties