0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
New York Band

Biografie New York Band

De full-size New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger Joep en zangeres Leonie.
De band bestaat uit ervaren professionele muzikanten die naast hun beroepsopleidingen ook allen reeds ruim hun sporen hebben verdiend in de muziekwereld.

Ervaren muzikanten

Zo heeft zangeres Leonie meerdere malen aan het songfestival deelgenomen in Nederland en het buitenland en heeft zanger Joep, net klaar met zijn conservatoriumstudie, tijdens zijn studie al een enorme hoeveelheid podium ervaring opgedaan, op zowel kleine- als grotere podia met theaterproducties, coverbands en eigen muziek.

Fantastisch repertoire

De energie van deze frontman en frontvrouw spat van het podium af en zorgt ervoor dat het publiek binnen de kortste keren met een grote glimlach geniet van het optreden.

Bruiloft of feesttent

New York past het volume en het repertoire aan voor iedere gelegenheid.
Dus of het nu een feesttent is waar iedereen losgaat of een bruiloft waar de familie toekijkt hoe het bruidspaar er een feestje van maakt op de dansvloer, New York zorgt ervoor dat het een groot succes wordt!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je New York Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties