0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kennèh

Biografie Kennèh

Kennèh is gestopt!
Folkband Kennèh uit Didam heeft zich in de afgelopen jaren goed in de kijker gespeeld van veel muziekfans in het hele land.

De frisse en opgewekte muziek van deze band zorgt bij iedere gelegenheid voor de juiste sfeer. Dit resulteerde in drie albums die er mogen zijn; `t Veurjaor, Gangmakers en het in 2010 uitgebrachte album Oaveral. Kennèh stond als support act al in zalen als de Heineken Music Hall (o.a. voor Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, Golden Earring en De Dijk) en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op o.a. Het Zwarte Cross Festival 2003 en 2010, Waalkade Nijmeegse Vierdaagse Feesten en Huntenpop.

folk en coverband boeken of inhuren

De muzikale stijl van Kennèh staat onder invloed van drie elementen: 1. Rowwen Hèze en 2. Dialect en 3. Gezelligheid. Er wordt gelonkt naar Ierse folkmuziek ala The Pogues, Nederpop klassiekers worden gespeeld in een Tex-Mex jasje.  En natuurlijk, een band die met de singles Vierdaagse, Vri-jdag en Arme Jenny (werkt bi-j de Aldi) hoge ogen gooide, weet hoe je een feestje bouwt.

Herkenbaar uitgebreid repertoire

Kennèh is, al ruim 13 jaar lang, van oorsprong de enige echte coverband van Rowwen Hèze, maar uiteraard spelen zij ook eigen werk en bewerkingen van klassieke Nederpop songs in diezelfde vrolijke stijl. Nummers van o.a. Boudewijn de Groot, Doe Maar, Normaal, Het Klein Orkest, De Bots en Pater Moeskroen passeren de revue. Tevens dit jaar een ode aan The Pogues en Mister Johnny Cash!

Kennèh boeken voor scherpste gage

Zo speelden zij al reeds in het voorprogramma van: Rowwen Hèze (14x) Jovink (5x) De Dijk (3x) Normaal (8x) Pater Moeskroen (3x) Blof (1x) Boh Foi Toch (5x) en de Golden Earring (1x). Ook speelde zij al eens op festivals als De Nijmeegse Vierdaagse Feesten, Huntenpop, Reurpop en De Zwarte Cross. Tevens won Kennèh het Dialectfestival 2003. Ook speelden zij tijdens het 20 jarig jubileum van Rowwen Hèze in de Heineken Music Hall.

Kenneh is gestopt. Een passend alternatief is bv Alice Springs.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kennèh boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties