0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
ACHTUNG

Biografie ACHTUNG

ACHTUNG bestaat uit Thomas Bril – Vocals, Roy Crooijmans – Keys, Synthbass & Vocals, Maarten Hilbink – Guitar & Vocals en Harm-Jan Klein Gunnewiek – Drums & Vocals en is 100% puur & energiek!

coverband of artiest boeken of inhuren

Feest en spektakel, recht uit het hart! Gewapend met humor en enthousiasme breken de mannen elke tent af! Schaamteloos spelen ze alles wat je stiekem tóch wilt horen én meezingen!

Band voor café of feest(tent)

Met een majestueuze show brengen ze iedere stadskern, bisdom of buurtschap in hopeloze extase! De muzikale handreiking die deze mannen bieden is groots om te zien en glorieus om te horen!

ACHTUNG boeken voor scherpste gage

Overwin je eigen feestdrift en… zing, dans, feest, zwicht, lach, spring en bewonder.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je ACHTUNG boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties