0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
IMPAKT

Biografie IMPAKT

Deze achtkoppige formatie weet precies wat het publiek nodig heeft om tot een heerlijk feest-orgasme te komen. Hits van vroeger worden in een eigentijds jasje gestoken en alle upcoming hits worden verweven tot grandioze medleys.

Positieve IMPAKT en onvergetelijke avond

Deze coverband heeft voor alle leeftijden de ultieme show. Van begin tot eind knallen alle hits & medleys van de jaren 70 tot en met nu met veel enthousiasme van het podium af.

Allround coverband met hits en hits

Ook al is deze energieke groep het gewend om op grote podia’s te staan, ook bij intiemere feesten zetten ze maar al te graag de zaal volledig op z’n kop.

you want it, you need it!

Belangrijk: Houdt er rekening mee dat je de volgende dag krakende en piepende stembanden hebt want niet meezingen is namelijk geen optie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je IMPAKT boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties