0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
GLAMOURAMA!

Biografie GLAMOURAMA!

Deze band stopt per 01-07-2019!

GLAMOURAMA! is een 12 man sterke partyband en is daarmee de grootste en vrolijkste feestband van Nederland.

Deze kleurrijke feestmachine valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen.

Feestband boeken of inhuren

De bandleden van feestband GLAMOURAMA! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Allround coverband

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat feestband Glamourama! speelt), maar ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren 80 en 90, aangevuld met de vetste rockhits en de grootste hits van nu!

Glamourama! boeken voor scherpste gage

Deze top band speelt al ruim 12 jaar door het hele land op de meest uiteenlopende evenementen: bedrijfsfeesten, feesttenten, culinaire evenementen, festivals, hockeyfeesten en ga zo maar door…..

top muzikanten

Want als het ècht feest moet zijn bel je de grootste en vrolijkste feestband van Nederland!
Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je GLAMOURAMA! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties