0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mood

Biografie MOOD

MOOD is gestopt! 3 bandleden met een nieuwe zanger en zangeres zijn doorgegaan onder de naam UNITE.

De band bestaat uit vijf jonge, energieke en enthousiaste gasten die je in een halve seconde in de juiste “mood” weten te brengen, vandaar dan ook de band naam. Ze zijn een verfrissende coverband met een fantastisch getalenteerde zanger en zangeres die samen met hun muzikanten van elk feest een vette party maken.

allround coverband boeken

Grotendeels van de bandleden is afgestudeerd aan een conservatorium ergens in Nederland  en hebben eerder in bandjes gespeeld, en al deze ervaring samen gebracht in de band MOOD.

Band voor je bruiloft inhuren

Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, vetste dance en rock-standards komt iedereen aan zijn muzikale trekken welke met passie worden gebracht in al dan niet originele mix of vette Mashups.

MOOD boek je voor scherpste gage

MOOD vind dat de avond pas is geslaagd als u naar huis gaat en het gevoel hebt de meest fantastische avond te hebben gehad.
Hiervoor zetten ze dan ook alles op alles! Samen met ‘DPL licht, geluid & multimedia’ die voor een flitsende lichtshow en geluid zo helder als een mooie blauwe lucht op een zomerse dag zorgt, zorgen ze er voor dat deze show u nog lang bij zal blijven!

* Deze band heet nu UNITE (3 oud bandleden én nieuwe zanger en zangeres)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mood boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties