0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hooked on Red

Biografie Hooked on Red

Wekelijks trekt het Hooked On Red-spektakel door het land om van elk feest of evenement een waanzinnig succes te maken.  Als een kameleon past de band zich moeiteloos aan en geeft daarmee het optreden de kleur zoals u en het publiek die het liefst ziet.

Uitgekiende mix van muziekstijlen

De grootste hits van de afgelopen dertig jaar worden afgewisseld met de leukste nummers van nu. Deze uitgekiende mix van diverse muziekstijlen resulteert gegarandeerd in een groot feest voor iedereen. De originele en zeer smaakvolle repertoirekeuze wordt bovendien voorzien van spectaculaire overgangen en muzikale wendingen. Hierdoor blijft iedereen tot de laatste noot geboeid!

Zoals muziek bedoeld is

Elke avond anders. Elke noot is echt gespeeld, verzoeknummers worden niet geschuwd en daarmee is een optreden zoals muziek bedoeld is: spontaan, uit het hart, dampend van het zweet maar bovenal live!

Hooked on Red boek je tegen de scherpste prijs

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hooked on Red boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties