0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Truus Trut en de Terlenka`s

Biografie Truus Trut en de Terlenka`s

Truus Trut & de Terlenka’s is de enige echte OerHollandse band en via deze pagina maak je kennis met de familie Terlenka, een muzikaal boerengezin
afkomstig van de Veluwe, sinds enige jaren landelijk bekend van radio en tv !

Hollandse muziek boeken of inhuren

Truus Trut & de Terlenka’s verzorgt avondvullende optredens, met uitsluitend  Nederlandstalig repertoire. Gezelligheid troef !

Naast de eigen liedjes van de cd “Landelijk” bestaat de setlijst uit bekende meezingers,  feeststampers en tranentrekkers.
Voor jong en oud: het is pas feest als Truus is geweest !

Hollandse bands boeken voor de scherpste prijs

De helden van Truss Trut & de Terlenka’s brengen een avondvullend programma, met louter smartlappen van hun grote helden Corry Konings, Frans Bauer & Marianne Weber, André Hazes, Ronnie Tober, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, en ga zo nog maar even door.

tranentrekkers en meezingers

Kortom: alle vaderlandse coryfeeën bijeengebracht in een wervelend programma met een zeer hoog meezinggehalte.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Truus Trut en de Terlenka`s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties