0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
lekke band
  • Info
  • Repertoire

Biografie Lekke Band

De 4 mafkezen die deel uitmaken van deze groep, willen maar 1 ding… feest in de tent, no matter what! Of het nou om een klein feestje of een groot evenement gaat, het dak zal en moet er af…, euh, in het geval van een tent op z’n minst een flinke scheur …

coverband boeken of inhuren

Bij de coverband Lekke Band is het een aaneenschakeling van totale onzin, verkleedpartijen, foute poedelpruiken en zwetende nepsnorren, maar vooral van hele vette feestmuziek, meezingmedleys en rockcovers.

Boek een coverband

Als je deze band ziet wil je niets liever dan meebrullen, meedansen en meedoen met de foute dansjes. Het publiek verandert spoorslags in een zwaaiende menigte.

Lekke Band boeken voor scherpste gage

Van André Hazes tot Queen en van Lee Towers tot One Direction, de mannen zijn pas tevreden als alles en iedereen verandert in één grote schreeuwende pompende massa.

Van reuze-festival tot mini-kroeg, overal laten ze het achterste van hun tong zien… sterker nog, als ze op stoom zijn gekomen, laten ze álles zien….en horen !!!
Schuurfeest of festival. De mannen weten er wel raad mee.

Livemuziek boeken of inhuren

Bekend van waanzinnige feestmedleys, compleet met act, hilarische entrees, grappige goodies, belachelijke attributen met steeds een andere sfeer, stijl en aankleding.

Nederpop hef het glas Medley
The King of Rock ’n Roll Elvis Medley
Country & Linedance Medley
De Efteling Medley

De Pleepapier WC Experience Medley
Zing je longen schor Levenslied Medley
Boerenrock Pompgitaar medley

Studio 100 Gekke Dansjes Medley
Mad Lee Towers Medley
Boerenfeest uit je plaat Medley
Freddy MacCurry Queen Kampioenen Medley
PopRock Springuh! Medley

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je lekke band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie