0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lee Towers

Biografie Lee Towers

Lee Towers brak in 1975 door toen hij door Willem Duys werd gepresenteerd als de zingende kraanmachinist uit Rotterdam (hij werkte echter als onderhoudsbankwerker). Het nummer It’s raining in my heart belandt in de top-40, maar zijn volgende nummer word zijn grootste hit;  You’ll Never Walk Alone en staat wekenlang hoog in de top-10.

You’ll Never Walk Alone

Lee Towers gaf in 1980 zijn eerste grote concert in De Doelen te Rotterdam, een unieke prestatie voor die tijd.
In 1981 volgde een concert in een uitverkocht Carré. Daarna waagde hij de stap naar Ahoy in 1984 waar hij zelfs tweemaal de zaal vol kreeg.

In latere jaren volgden er nog vele concerten en shows in Ahoy, waarbij hij ook duetten zong met onder andere Anita Meyer.

Lee Towers boeken voor scherpste gage

Ook wel de Nederlandse Frank Sinatra genoemd maar  intussen is ieder muziekliefhebber ervan doordrongen dat deze zanger, ondanks allerlei overduidelijke Amerikaans invloeden, staat voor een zeer eigen identiteit.

Boek een zanger

Onlangs lanceerden Lee Towers, Maan en het Koninklijk Concertgebouworkest een nieuwe versie van de iconische klassieker ‘I can see clearly now’, geremixt door Magnum. De drie topstukken, die bekendheid genieten in verschillende generaties met verschillende muziekstijlen, werken voor de eerste keer samen met als eindresultaat een verrassende classic remix van het nummer uit 1982.

Deze zomerhit is het duidelijke bewijs dat klassiekers geremixt kunnen worden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lee Towers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties