0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
LA BOUCHE

Biografie La Bouche

La Bouche was in de jaren negentig een succesvol Eurodance-duo afkomstig uit Duitsland, met een Amerikaanse bezetting: zangeres Melanie Thornton en rapper Lane McCray. La Bouche voldeed aan de dance normen die destijds gebruikelijk waren: een zangeres die een aanstekelijk refrein zingt met een rapper die de coupletten rapt.

Terug in de tijd!

De debuutsingle van La Bouche, Sweet Dreams, kwam in 1994 uit in Frankfurt. Deze single trok de aandacht van de Duitse producer Frank Farian. De single werd later zeer populair in Europa en andere delen van de wereld.

De groep verwierf echter de meeste bekendheid met de hit “Be my lover” uit 1995, die in Duitsland en Zweden nummer 1 in de hitlijsten werd. In datzelfde jaar kwam het eerste volledige album van La Bouche uit, Sweet Dreams. In 1996 kwam hun tweede album uit, S.O.S.

Hits

• Be my lover
• Fallin in love
• Sweet dreams
• I Love to Love
• SOS

The Best Of La Bouche (2002)

La bouche maakt er graag een feestje van met The Best of La Bouche u kunt genieten van klassiekers.  Wacht niet En hop de dansvloer op met deze heerlijke hits!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je LA BOUCHE boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties