0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Jan & Only Band

Biografie The Jan & Only Band

Een volledig nieuw concept met pianovirtuoos Jan Rooymans met de uitstraling van een complete band maar uitgevoerd door 1 persoon!!  Jan is geen onbekende in het artiestenvak en speelde als toetsenist bij Golden Earring en Crazy Piano’s en heeft een eigen trio, Roept U maar!

Pianoband boeken of inhuren

De bandleden van The Jan & Only Band zijn niet zomaar bandleden, het zijn virtuele medespelers die elkaar tot in perfectie aanvullen. Het woord perfectie wordt gebruikt omdat het lijkt alsof deze bandleden elkaar aanvullen en aanvoelen voor 100%.

live muziek boek je simpel online

Echter bestaat The Jan & Only Band uit slechts 1 persoon, maar dan in een meervoud van vijf.
Op de LED wall achter Jan spelen de andere bandleden geprojecteerd mee. Dit zorgt voor een unieke en verbazingwekkende ervaring voor het publiek.

allround repertoire

In een 45 minuten durend optreden passeren fragmenten van hits en medleys van o.a. Marco Borsato, Armin van Buuren, Guns ’n Roses, Queen, Guus Meeuwis en vele anderen de revue.

bekende zanger boeken voor scherpste gage

Als klap op de vuurpijl zal Jan het tempo opvoeren en eindigen met de alom bekende hits van niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo en DJ Paul Elstak.

The Jan & Only band boeken of inhuren

Om deze rollercoaster van hits niet te laten ontsporen zal Jan ook tussen de medleys door achter zijn vleugel plaatsnemen om verzoekjes van de gasten spelen, om daarna snel het tempo met The Jan & Only Band weer op te voeren.

Incl. LED wall, geluid, licht en vleugel.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Jan & Only Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties