0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trio Roept U Maar

Biografie Trio Roept U Maar

Ze zijn er! Uw ultieme lichtversterkte trio is een feit. U bepaalt wat zij spelen, uit het hoofd en op verzoek, uw verzoek! Roept u maar en onze avonturiers spelen het ter plekke voor u! Virtuoos komen zij sterk uit de hoek met contrabas, gitaar en cajon om uw muzikale wensen te vervullen.

Trio boeken of inhuren

Grappig, muzikaal en altijd spontaan. Trio Roept u Maar speelt tegenwoordig ook licht versterkt. Met een mobiele geluidsbox geven zij net dat beetje extra aan uw receptie, ontvangst of borrel.

multi inzetbaar en interactief

Onze helden verdienden hun sporen al lang en breed in de eredivisie bij de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Pianos, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog véél meer, teveel om op te noemen.

Trio Roept U Maar boek je tegen de scherpste prijs

Daarom roepen wij met gepaste trots: Dames en Heren, Roept u Maar!

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Roept u Jan maar pianoshow
William Smulders
Smartlappen Trio
Trio Raak

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trio Roept U Maar boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties