0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vanderlinde Schwertmann

Biografie Vanderlinde Schwertmann

Bart Schwertmann (winnaar Hennie Huisman’s Soundmixshow) en Arjan van der Linde zijn nu te boeken voor een heerlijk avondje classic rock met hun akoestische show Rock Request Show.

Classis Rock artiesten boeken

Deze zeer ervaren rotten in het artiestenvak (Arjan produceerde 6 succesvolle albums en Bart is jaren frontman geweest van de bekende band Boulevard) zijn nu te boeken voor akoestische classic rock settings.

Zangduo rock classics

De beide heren hebben een jarenlange muzikale ervaring en gaan nu met hun akoestische talenten terug naar de basis. In kleine setting spelen voor een groots publiek. Zichzelf begeleidend op gitaren en licht versterkt is dit dé classic rock act die je zoekt.

Scherpste prijs boeken duo

De mannen spelen de grootste classic rock hits van de laatste decennia. Dit alles unplugged of semi unplugged zodat er enige versterking is. Basis blijft hetzelfde; 2 fantastische muzikanten met een werelds classic rock repertoire.

Met hun Rock Request Show komen ze tegemoet aan de wens van de luisteraars om ook verzoekjes in te leveren. Alles is mogelijk

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vanderlinde Schwertmann boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties