0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Grant & Forsyth

Biografie Grant & Forsyth

Op 18 november 2020 is Dominic Grant overleden op 71 jarige leeftijd. Wij wensen Julie Forsyth, de familie en naasten veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

 

Grant en Forsyth waren van oorsprong beiden een lid van de Britse popgroep Guys ‘n’ Dolls (voornamelijk succesvol in de jaren zeventig en begin jaren tachtig).
De groep viel in 1985 uiteen, waarna Grant en Forsyth een duo vormden.

Bekend van de Guys ’n Dolls

Ze verkregen nog enkele hits met countrynummers in de jaren erna en zijn veelal actief in dit genre, qua repertoire.
In 1990 kwam het keerpunt qua muziekstijl, toen ze gingen samenwerken met Peter Koelewijn en zich meer gingen toeleggen op de Country en Western muziek.
Hun eerste album “Country love songs” werd direct platina.

Country artiesten boeken of inhuren

Grant & Forsyth hebben in Nederland alleen al meer dan 3 miljoen albums verkocht.

In 2013 deden ze mee aan de concertreeksen van de Toppers in de Arena  en vierden ze in 2011 vierden hun vijfentwintigjarig jubileum.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Grant & Forsyth boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties