0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Rode Lopers

Biografie De Rode Lopers

Deze drie rasmuzikanten spelen geheel op akoestische wijze de allerbeste hits uit de muziekgeschiedenis. Met een rijdend drumstel, een contrabas, en een gitaar spelen zij letterlijk van voor naar achter en van links naar rechts op ieder feest.

Mobiel akoestische livemuziek boeken

Wat hen extra bijzonder maakt op dit moment is dat zij, als een van de weinige muzikanten, ruimte krijgen om op te treden. Dit komt door hen volledig akoestische performance. Hierdoor krijgen zij, in tegenstelling tot artiesten met versterkt geluid, wél de gelegenheid om op te treden op bijvoorbeeld terrassen.

Boek akoestische muziek

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat de Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten.

De Rode Lopers boek je tegen de scherpste prijs

Rond de kerstperiode zijn de Rode Lopers te boeken als kerstband. Gewapend met de bekendste en leukste kerstnummers zullen zij jouw gasten zeer warm ontvangen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Rode Lopers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties