0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Het Muzikale Complimenten Duo

Biografie Het Muzikale Complimenten Duo

Bewapend met een ukelele en een gulle lach verspreid ons muzikale complimenten duo een warm gevoel onder de mensen.

theatrale muzikale act

Heb je even je dag niet? Voor je het weet staan Erik en Anne klaar om je te overspoelen met een vloedgolf aan welgemeende complimenten. Je krijgt gegarandeerd een blos op je wangen en ziet alleen nog maar halfvolle glazen!

Mobiel entertainment

Erik en Anne toveren met deze bijzondere en unieke act een lach op het gezicht van jong en oud. Met de theaterschool, waar ze mekaar in 2004 hebben leren kennen, is het dan ook niet verwonderlijk dat dit een succesvolle act is die een glimlach op jouw gezicht tovert.

Muzikaal entertainment voor scherpe prijs

De zangstemmen van Erik en Anne passen erg mooi bij elkaar en daarom zingen ze graag twee stemmige liedjes waarbij Erik een kei is in improviseren en Anne de scripts schrijft voor de typetjes.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Het Muzikale Complimenten Duo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties