0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
RisQGay

Biografie RisQGay

RisQGay was in eerste instantie een tavestie act die eerder bekend stond onder de LuvUnlimited revival. Zij noemen zichzelf Female impersonators en hebben zich ontwikkeld van playback act tot een fantastische act waarbij er live meegezongen word.

De samenstelling is tegenwoordig aangepast en de act is geen travestie of Drag act meer.

Bekende artiesten boeken of inhuren

Na jaren als ( Luv look a like ) door heel Nederland, Belgie en zelfs in Duitsland hebben getourd hebben gaan Sabrina & Kylie nu verder met Kimberly, bekend als Monique de Rooij een allround zangeres in zowel Nederlandstalig als engelstalig. Terug van weg geweest met een GIRLPOWER MEDLEY!

Solo, duo of trio artiesten

Dit prachtige trio staat garant voor een geweldige avond! Een show van maar liefst 25 a 30 minuten met de leukste hits van toen. De dames (??) nemen u mee terug in de tijd en laten u meedansen op de bekendste hits van weleer.

Voordelig een Travestie / tribute act boeken

Baccara / Abba / Luv / The Dolly Dots / Doris D and the pins / Risque /Samantha Fox /Snap / Sabrina / Centerfold / Vengaboys / Gloria Estefan / Spice Girls / Pussycat Dolls / Patricia Paay, The Three Degrees…..

RisQGay boeken voor scherpste gage

En zo zullen er nog vele bekende in hun GIRLPOWER Medley voorbij komen. Er zitten maar liefst +/- 18 liedjes verwerkt in een spectaculaire mix.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je RisQGay boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties