0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
RisQGay

Biografie RisQGay

RisQGay was in eerste instantie een tavestie act die eerder bekend stond onder de LuvUnlimited revival. Zij noemen zichzelf Female impersonators en hebben zich ontwikkeld van playback act tot een fantastische act waarbij er live meegezongen word.

De samenstelling is tegenwoordig aangepast en de act is geen travestie of Drag act meer.

Bekende artiesten boeken of inhuren

Na jaren als ( Luv look a like ) door heel Nederland, Belgie en zelfs in Duitsland hebben getourd hebben gaan Sabrina & Kylie nu verder met Kimberly, bekend als Monique de Rooij een allround zangeres in zowel Nederlandstalig als engelstalig. Terug van weg geweest met een GIRLPOWER MEDLEY!

Solo, duo of trio artiesten

Dit prachtige trio staat garant voor een geweldige avond! Een show van maar liefst 25 a 30 minuten met de leukste hits van toen. De dames (??) nemen u mee terug in de tijd en laten u meedansen op de bekendste hits van weleer.

Voordelig een Travestie / tribute act boeken

Baccara / Abba / Luv / The Dolly Dots / Doris D and the pins / Risque /Samantha Fox /Snap / Sabrina / Centerfold / Vengaboys / Gloria Estefan / Spice Girls / Pussycat Dolls / Patricia Paay, The Three Degrees…..

RisQGay boeken voor scherpste gage

En zo zullen er nog vele bekende in hun GIRLPOWER Medley voorbij komen. Er zitten maar liefst +/- 18 liedjes verwerkt in een spectaculaire mix.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je RisQGay boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie