0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Guus Bok

Biografie Guus Bok

Guus Bok is geboren in Ridderkerk en heeft 3 broers, waarvan hij de enige is met buitengewone interesse in muziek.
Bij gebrek aan een drumstel slaat hij als kleine jongen hartstochtelijk met pollepels op potten en pannen.

nederpop zanger boeken of inhuren

Als hij op de middelbare school geregeld achter een echt drumstel kruipt en enthousiast meezingt op de beat, vraagt zijn muziekleraar na zijn les om zijn drumsticks neer te leggen. “Jij moet gaan zingen,” spreekt hij Guus vastberaden toe.

zangers of zangeressen boeken

Zo geschiedde. Niet veel later vertolkt Guus de hoofdrol in “Joseph” en “Hair” ter afsluiting van zijn schooltijd.
En daarna gaat het snel: hij schopt het ver in het televisieprogramma “Op Zoek Naar Joseph” en met passie stort hij zich in musicals als “Home Again”, “Kiss me Kate” en “Soldaat van Oranje”.

Bekende zanger inhuren

In zijn laatste jaar op het conservatorium reageert Guus op een advertentie van Rico Hop – die op zoek is naar een zanger voor zijn liedjes.
Van de ruim dertig zangers wordt Guus uitgekozen. “Je steekt er ruim bovenuit,” vindt Rico.

Guus Bok boeken voor scherpste gage

Naast het maken van de teksten van de liedjes, verzint Rico concepten voor de clips, draagt hij – samen met Guus – zorg voor de organisatie en regelt hij optredens.

Guus Bok is op het podium de artiest maar vormt daarbuiten samen met Rico het kernteam. Guus componeert de melodieën op de teksten van Rico, en samen werken ze aan de videoclips.
Live is Guus pas écht in z’n element.

live met band

Producer Hans van Vondelen heeft een grote invloed op de uiteindelijke sound van de songs. In zijn ‘Fendalsound Studio’s’ zijn platen opgenomen voor Kane, Glennis Grace en André Hazes.

Deze 7 koppige band bestaat uit topmuzikanten waar Guus al jaren mee samenwerkt.
Ze hebben onder meer gewerkt met Matt Bianco, Blaudzun en Ian Siagal, en hebben een bepalende rol in het arrangement van de liedjes.

Meer informatie omtrent de Guus Bok Liveband vind je hier.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Guus Bok boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie