0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Lianne Bakker

Biografie Lianne Bakker

Lianne is geboren voor muziek. Vanaf haar 8e speelt zij piano en niet veel later begon ze er ook bij te zingen. Van deze hobby heeft zij uiteindelijk haar beroep kunnen maken. Nu speelt zij in diverse bands en treed ze op als soliste.

Allround zangeres en pianiste boeken

Lianne vind je het gehele jaar door op diverse feesten en evenementen. Solo treed zij vaak op tijdens gelegenheden zoals diners, borrels, bruiloften, feestavonden, recepties en huiskamerconcerten. Maar ook voor de grote evenementen draait zij haar hand niet om! Samen met haar band Phoenix Coverband reist zij het hele land door en speelt zij op menig bruiloft, pleinfeest, festival en kermis! Zin in een avondje prachtige akoestische muziek? Samen met Phoenix Coverband collega Melissa van Belleghem zingen en vertellen zij, onder begeleiding van Lianne op piano, over de liedjes van vroeger.

Lianne Bakker boeken voor het scherpste gage

De muziek die Lianne speelt kan zowel sfeervol op de achtergrond zijn, als swingend om op te dansen, en door haar diverse repertoire zijn de optredens van Lianne geschikt voor alle leeftijden.  Tijdens de solo optredens begeleidt Lianne zichzelf op piano.

Lianne boek je inclusief eigen geluidsinstallatie tot max. 70 personen.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lianne Bakker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie